Georgijćeviću nije dugo trebalo da zablista u dresu Domžala

Stigao do prvijenca

Georgijćeviću nije dugo trebalo da zablista u dresu Domžala

E. Škorić

Dejan Georgijević nedavno je napustio Velež i prešao u Domžale, a danas je postigao prvijenac za svoj novi klub.

Georgijević je u Velež stigao početkom ove godine i uspio je ukupno odigrati 19 mečeva u Premijer ligi BiH i postići pet golova.

Ipak, nakon što je stigla ponuda iz Slovenije, Rođeni su odlučili da puste srbijanskog nogometaša, a on u meču 9. kola Prve lige Slovenije protiv Radomlja postigao prvijenac.

Georgijević je u 60. minuti postavio konačnih 2:0, a pet minuta nakon toga napustio teren. Prethodno je Dobrovoljc u osmoj minuti osigurao vodstvo Domžalama.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Na ovom meču nastupio je veliki broj igrača pod bh. zastavom. Kod Domžala Alić, Jurilj i Mulalić na golu, dok je Hodžić bio na klupi. Na drugoj strani igrao je Guzina, a Žulj bio na klupi.

Top Komentari

Comandini
Bolji nam je bio od Zajmovica al Dudic kaki
3 1
user1597698961
Bolje plate a laksa liga haha,,nasa liga je teska,ns mislim na kvalitet nego jednostavno teska liga ,cvrsto se igra,zaro nas u evropi brze ekipe otresu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti