Alen Jurilj karijeru nastavlja u Domžalama

Napušta BiH

Alen Jurilj karijeru nastavlja u Domžalama · Zvanično

H. Zilić

Bivši napadač Širokog Brijega Alen Jurilj karijeru nastavlja u Sloveniji.

Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Širokim, Jurilj nije dugo čekao na novi angažman, obzirom da fudbalski put nastavlja u ekipi Domžala.

Ovu informaciju je potvrdio i slovenski klub putem svojih zvaničnih kanala.

Pored Jurilja u Domžale je rnaije stigao Dejan Georgijević iz Veleža, a prošle sezone je iz ekipe Mladosti u Domžale otišao i Enes Alić, tako da je ovo već treći transfer u Domžale iz bh. klubova u kratkom vremenskom periodu.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ovome dodajmo da je Senijad Ibričić jedan od ključnih igrača Domžala prethodnih sezona tako da će ova ekipa imati veoma zanimljiv roster u nastavku sezone.

Za nešto više od dvije godine provedene na Pecari Alen Jurilj je upisao 62 nastupa i postigao osam pogodaka te upisao pet asistencija i bio je jedan od najkorisnjih fudbalera Širokog.

Top Komentari

bk123
7, 8 igrača u Domžalama iz BiH
7 0
_admirr.x
sad je jasno sto se pickasto ponasao,klosarcic mali
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi