Navijači Barcelone bijesni: Da li je Pique danas prekršio Xavijevo pravilo?

Osudili su njegov potez

Navijači Barcelone bijesni: Da li je Pique danas prekršio Xavijevo pravilo?

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u gostima pobijedila Villarreal sa 3:1, ali već danas su igrači katalonskog kluba odradili novi trening.

Xavi Hernandez je odlučio da će igrači i dan nakon utakmice ponovo da treniraju, te su se svi pojavili u trening centru kada im je rečeno.

Međutim, nakon treninga u centru pažnje našao se Gerard Pique. Klub je objavio 17 fotografija s treninga, ali niti na jednoj nije bilo Piquea iako tvrde da je on prisustvovao istom.

No, ubrzo nakon toga počeo je Davis Cup meč između Španije i Rusije i navijači Barcelone bili su u šoku kada su kamere snimile upravo defanzivca katalonskog kluba koji prati ovaj meč.

Pique je otputovao u Madrid nakon današnjeg treninga kako bi pratio Davis Cup meč, ali taj potez uopšte se nije svidio navijačima Barcelone iako se pojavila informacija da je Xavi dao igračima dva dana slobodno.

Nakon što je Xavi došao u klub kao trener špekulisalo se da je uveo pravila u svlačionici i da je jedno od njih bilo samo za Piquea, a odnosi se na to da ne može privatno da putuje van Barcelone u toku sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, samo nekoliko sedmica kasnije Pique je otputovao u Madrid kako bi pratio Davis Cup, a navijači Barcelone su bijesni zbog toga i osudili su takvo ponašanje svog iskusnog igrača.

Mnogi su poručili da Pique šalje lošu sliku svojim ponašanjem, te da bi svoje privatne stvari i poslove trebao da ostavi sa strane dok sezona uveliko traje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...boli Piquea k*rac za Xavijeva pravila,to on moze prosipati onoj djeci iz omladinske skole,lik ga ne zarezuje ni 1%...
10 1
Jasminn
Pred penzijom....igra dzabe....para ima....lijepu bogatu zenu ima.....i da ga ovaj kazni svejedno mu.....
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi