Emeryju pao mrak na oči: Xavi se naljutio zbog poteza na kraju utakmice

Kamere sve zabilježele

Emeryju pao mrak na oči: Xavi se naljutio zbog poteza na kraju utakmice

A. Čaušević

U vrlo uzbudljivom i dramatičnom susretu Barcelona je uspjela pobijediti Villarreal sa 1:2 i vezati drugi uzastopni ligaški meč.

Tokom susreta je izuzetno bilo napeto kako na terenu tako i pored terena što je nekako i očekivano obzirom na skučenost na El Madrigalu, te uzavrelu špansku krv.

Katalonci su u finišu meča uspjeli postići pobjedonosni gol, a kada je dočekan posljednji sudijski zvižduk nastalo je slavlje.

Tom prilikom Xavi je tražio tražio Unaija Emeryja kako bi se pozdravili, međutim treneru Villarreala je pao mrak na oči zbog svih dešavanja tokom susreta te je odmah otišao u svlačionicu.

Potez da se ne pozdravi s kolegom poprilično je razljutio Xavija što je trener Barcelone kazao i u izjavama za medije.

"Očekivao sam Emeryjev pozdrav na kraju meča. Zato sam se naljutio. Ne razumijem zašto je pobjedao i zašt oje bio ljut. Treba biti sportskog duha nakon utakmica", rekao je Xavi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Emery je bio itekako uzrujan zbog sudijskog kriterija te je na pressici osuo paljbu po sudijama, ali i Barceloni.

"Nisam osjetio poštovanje, izgleda loše jer se čini da Barcelona ima moć kao niko drugi", požalio se Emery i to najviše zbog nedosuđenog penala kada je Pique igrao rukom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Zuti su zasluzili bar bod, igrali su dobro, mozda i 2 penala, obara ga u kaznenom, pa onda jos i ruka .
6 5
BogatiDijasporac
A Barcu u svakoj utakmici najmanje dvaput ostete. Ne mogu da vjerujem.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi