Prvo ga je ostavila Shakira, a sada je Piquea pogodila još veća kriza

Ništa mu ne ide po planu

Prvo ga je ostavila Shakira, a sada je Piquea pogodila još veća kriza

E. Čaušević

Defanzivac Barcelone, Gerard Pique, prolazi kroz najteži period u svom životu.

Kao što je već poznato prije nekoliko sedmica Pique je potvrdio da više nije u ljubavnoj vezi sa poznatom pjevačicom Shakirom, te da su oni raskinuli nakon 12 godina veze.

Pique i Shakira zajedno imaju dva sina, a navodno sve je puklo nakon što je ona saznala da ju je igrač Barcelone prevario s drugom ženom.

Iskusni igrač nalazi se u velikoj krizi nakon prekida jer se bori da Shakira ne odvede djecu u Miami i nada se da će ostati u Barceloni kako bi ih mogao redovno viđati.

Međutim, to nije jedini problem s kojim se Pique susreo. On je počeo ove sedmice s Barcelonom pripreme za novu sezonu, ali ga ni tamo nisu dočekale baš lijepe vijesti.

Naime, Xavi je objasnio Piqueu da neće biti u prvom planu u novoj sezoni i da će najvjerovatnije biti rezervna opcija. Njegovo mjesto u ekipi zauzet će Andreas Christensen koji će igrati u paru s Ronaldom Araujom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored problema u klubu Pique ima problema i što se tiče biznisa. Španska policija istražuje slučaj saradnje Piqueove firma i La Lige oko odluke da se španski Superkup igra u Saudijskoj Arabiji, te se istražuje da li je Pique nelegalno dobio više novca od očekivanog.

Sve u svemu za Piquea je ovo sigurno najteži period u životu i sve mu se nekako "sastalo" u svega nekoliko sedmica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
jadan čovjek, baš mi ga je žao. sinoć nisam spavao, kontam jel mu teško
2 0
prostecinjenice
Za njega je ovo najteži period u životu hahahaha, pa kakav je period ljudima u BiH što crnče od jutra do mraka za pišljivih 600-700 KM na kraju mjeseca, daj smirite malo sa ovim glupim vijestima, pišete o ljudima koji na računu imaju konto koji bi stanovnici čitave BiH mogli danima trošiti i opet bi bilo upitno da li bi potrošili sve.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi