Barcelona najavila novu eru: Pedri zadužio novi broj na dresu

Mladi veznjak dobio svoj najdraži broj

Barcelona najavila novu eru: Pedri zadužio novi broj na dresu

E. Čaušević

Barcelona je u ponedjeljak počela pripreme za novu sezonu u kojoj se očekuju mnogo bolji rezultati nego u prošloj.

Katalonski klub je već napravio određene promjene u igračkom kadru i doveo je nekoliko novih pojačanja, ali čini se da je to samo početak i da nas prava uzbzđenja tek čekaju.

Barcelona je odlučila i da malo promijeni brojeve u ekipi, a u centru pažnje ovog jutra našao se Pedri koji će od naredne sezone na dresu nositi novi broj.

Pedri je prethodne dvije sezone nosio broj 16, ali će od nove sezone nositi broj osam što je Barcelona zvanično potvrdila ovog jutra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladi veznjak je dobio ovaj broj nakon što je Dani Alves otišao iz kluba i on je ostao slobodan. Poznato je da je nekada ovaj broj nosio i Miralem Pjanić, ali to više neće biti slučaj.

U slučaju da bh. reprezentativac ostane u katalonskom klubu već sada je jasno da će morati da zaduži neki drugi broj.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi