Gerard Pique htio da ispadne faca, ali je osramotio svoju djecu u školi

Nije baš tako trebalo

Gerard Pique htio da ispadne faca, ali je osramotio svoju djecu u školi

Edmir Škorić

Gerard Pique (36) po prvi put je nedavno otišao u Sjedinjene Američke Države kako bi posjetio svoju djecu, a na društvenim mrežama pojavile su se slike njih troje.

Pique je ostao u Španiji, dok se Shakira preselila u Miami sa njihovim sinovima Milanom i Sašom. Oni su u Miamiju upisani u novu školu, a njihov slavni otac nije imao baš najbolje upoznavanje u istoj.

Marca piše da je Pique po dolasku u školu počeo da se hvali svojim uspjesima i da govori kako je godinama igrao za Barcelonu, hvalio se na sva usta, dok je Shakira bila daleko skromnija, pa je Kolumbijka samo rekla svoje ime i spomenula da je majka dječaka Milana i Saše.

Također, isti list navodi da niko nije bio oduševljen Piqueovim "nastupom" i smatraju da je bio jako arogantan, te da nije bilo potrebne da govori o sebi kao o velikom nogometašu koji je osvajao brojne trofeje s Barcelonom.

Prošlo je skoro godinu dana otkako Pique i Shakira nisu zajedno. Ona je nedavno viđena u društvu velike zvijezde Formule 1 Lewisa Hamiltona, dok je Pique i dalje s mladom djevojkom s kojom je i prevario pjevačicu.

Shakira posjeduje nekretninu u Miamiju procijenjenu na oko 17,5 miliona eura, ali je u potrazi za novom luksuznom vilom. Ona je dobila polovinu bogatstva nakon rastave i može da uživa u životu sa djecom.

Prema određenim informacijama 46-godišnja pjevačica je 'teška' ogromnih 300 miliona dolara.

Što se njenog bivšeg partnera tiče, on je krajem prošle godine iznenada obznanio da je okončao svoju karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pique je u dresu Barcelone osvojio osam naslova prvaka Španije, šest pehara Superkupa i sedam Kupa kralja. Na međunarodnoj sceni stigao je do tri titule u Ligi prvaka, Superkupu Evrope i jedne titule na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Priča oko Piquea i Shakire zaista je mnogo. Vjerovatno će ih biti još dosta u narednim godinama jer jednostavno su previše poznati da se o njima ne bi pričalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti