Bezosjećajni Pique ponovo zadao bolan udarac Shakiri: "Na to sigurno neću trošiti svoj novac..."
Shakiri je raskid sa Piqueom pao mnogo teže nego bivšeg fudbaleru Barcelone

Prvi put govorio o bivšoj

Bezosjećajni Pique ponovo zadao bolan udarac Shakiri: "Na to sigurno neću trošiti svoj novac..."

A. Čaušević

Gerard Pique se osjeća veoma sretnim i nema se namjeru izviniti zbog raskida sa Shakirom poslije deset godina zajedničke veze u kojoj je dva puta postao otac.

Pique je prvi put u javnosti govorio o raskidu sa Shakirom i poručio je da će nastaviti da radi ono što hoće.

"Radim ono što hoću", rekao je nakadašnji član Barcelone te nastavio: "Do smrti ću se vraćati unazad i nadati se da sam uvijek radio ono što sam želio."

"Hoću da budem odan samom sebi. Neću trošiti novac da operem svoje ime. Došlo je do promjena u mom životu i znao sam kako zadržati sreću."

"Ljudi do kojih mi je stalo i koje volim su oni koji me poznaju. Za ostalo me nije briga", dodao je Pique kojem je prvenstveni cilj zaštiti sinove Milana i Sašu.

"Svako ima odgovornost da uradi ono što je najbolje za njihovu djecu", kazao je svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca svijeta.

Oglasi

Pique je devet mjeseci čekao da prekinu šutnju o raskidu sa Shakirom koji je jako teško pao kolumbijskoj pjevačici koja se u jednom trenutku osjećala emotivno devastiranom.

Shakira je za razliku od Piquea koristila svaku priliku da prozove svog bivšeg. Radila je to gostovanjima u emisijam, ali i putem pjesmi.

"Da, naravno da sam poslušao neke pjesme. Ali, ne želim da pričam o toj temi, ne želim. Svako od nas donosi odluke za sebe. Ne želim da pričam više o tome, želim samo da su mi djeca dobro", rekao je Pique.

Iako je emotivno uništena Shakirine pjesme na račun svog bivšeg partnera su joj donijele ogromnu zaradu. Neke informacije govore da je do sada zaradila više od 20 miliona dolara.

Bivši partneri su se ranije dogovorili i da će skrbništvo nad djecom Milanom i Shashom imati Shakira koja će otići da živi u Miami, ali to se još uvijek nije desilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi