Navijači Espanyola na odvratan način vrijeđali Piquea: "Gerarde, Shakira ima penis..."

Defanzivac Barce na kraju izgubio živce

Navijači Espanyola na odvratan način vrijeđali Piquea: "Gerarde, Shakira ima penis..."

E. Čaušević

Espanyol i Barcelona u nedjelju su remizirali u gradskom derbiju rezultatom 2:2.

Barcelona je povela već u drugoj minuti utakmice kada je pogodak postigao Pedri, ali je Espanyol došao do preokreta u nastavku meča.

Na 1:1 poravnao je Darder, a preokret Espanyolu donio je De Tomas. Ipak, Barcelona je u posljednjim sekundama meča došla do remija kada je Luuk de Jong pogodio za konačnih 2:2.

I ovu utakmicu Gerard Pique je bio na meti navijača Espanyola, te već godinama defanzivac Barcelone dobija žestoke uvrede na ovom stadionu.

Tako je bilo i ovaj put jer su navijači zviždali Piqueu svaki put kada bi primio loptu, a nakon toga su ga "počastili" s nekoliko nevjerovatnih uvreda koje su zgrozile špansku javnosti.

"Gerarde, Shakira ima penis, (Mubarak) Wakaso je otac tvoje djece, a ti si peder", skandirali su navijači Espanyola u nekoliko navrata.

Navijači Espanyola su prije nekoliko godina od ovoga napravili svojevrnsu pjesmu, te to skandiraju svaki put kada njihov tim igra protiv Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pique je u finišu meča dobio i crveni karton zbog okršaja sa Nicolasom Melamedom, a u svlačionicu je ranije morao i igrač Espanyola. Dok je izlazi s terena čuli su se žestoki zvižduci, ali i pomenuta "pjesma".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Sve i jedan bi bubreg dali da mogu Shakiri penis oglabati ... ha ja.
1 1
Gvardijan
Navijacu Espanjola su inace blizi Kasteljanima tj vise su naklonjeni Madridu i Realu nego Kataloniji i zato su uvijek protiv Barcelone.Inace su puno agresivniji od navijaca Barcelone i dosta cesto prave probleme.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije