Pique govorio o famoznoj fotografiji s Neymarom: "Sve ću vam ispričati o tome..."

Defanzivac Barcelone se oglasio

Pique govorio o famoznoj fotografiji s Neymarom: "Sve ću vam ispričati o tome..."

E. Čaušević

Prije četiri godine fudbalski svijet je bio u šoku kada je Neymar za 222 miliona eura iz Barcelone prešao u PSG.

Samo nekoliko sedmica prije toga na snagu je stupio Neymarov novi ugovor s Barcelonom u kojoj je bila klauzula da on moće napustiti katalonski klub ukoliko dođe ponuda od 222 miliona eura.

Tada niko nije očekivao da će neko platiti toliku sumu novca za jednog igrača, ali PSG je odlučio to da uradi.

Parižani su aktivirali Neymarovu otkupnu klauzulu nakon što su postigli dogovor s njim, te su navijači Barcelone bili razočarani što je Brazilac na takav način odlučio da napusti klub.

Tih dana dosta toga dešavalo se u Barceloni, a sigurno mnogi pamte fotografiju koju je objavio tada Gerard Pique.

Pique je objavio fotografiju s Neymarom i napisao je "ostaje", a samo nekoliko dana kasnije Brazilac je u Parizu predstavljen kao novo pojačanje francuskog kluba.

Četiri godine kasnije Pique je pričao ponovo na ovu temu i otkrio je da će nakon što završi svoju igračku karijeru odlučiti ispričati sve što se dešavalo oko famozne fotografije s Neymarom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kad završim karijeru, ispričat ću vam svoju verziju priče o onoj famoznoj fotografiji s Neymarom. Tu ima toliko toga za reći da bih trebao napisati knjigu o toj situaciji", poručio je Pique.

Pique je trenutno najomiljenija ličnost kod navijača Barcelone jer je pristao na nevjerovatno smanjenje plate kako bi klub mogao da registruje fudbalere koji su ovog ljeta došli na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Joooj seratora
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi