5

Komentari (5)

Mase007
Navikao kupovati sve kao i Barca hahaha
DamirT
Kupuje svojim parama koje je posteno zaradio.
Hooruk
Ti kad se izvališ ne znaš malo nego odma naveliko. Pa gdje se ti nađe kao navijac reala da pričaš o kupovini a i sam znas kako su osvojili lige prvaka a i zadnju domacu ligu kad su osvojili malaga im morala pustiti da bi osvojili a Barsa samo kupuje igrace. Izbija mrznja iz tebe ka barceloni pa ti pomuti razum i ne znas ni sta buncaš. Za tvoje dobro, preskoci koju objavu o barsi vidis da ti neda mira, fasovat češ šećer.
Mase007
A ti ocito buncas. Nigdje niti sam spomenuo da navijam za Real niti ista. A to sto ne volim katalonske cigane to je moja stvar. Tako da mirann Lesii. I za tvoju informaciju navijam za Dortmund. Budi pozdravljen
Hooruk
Pa previse je i ocito da navijas za real, to i ćorav vidi, a muke skontat to samo vi realovci imate obicaj barsu zvat katalonski cigani to je vasa kultura a ahmaci jedni katalonci su i espanol i girona itd. a ne samo barsa. Ali nebitno ja to radi tvog dobra da bi sacuvao zdravlje. I ne znam jeli to hahahah standardno u tvojim komentarima ili samo onim koji su vezani za barsu. I gdje nađe dortmund bas klub za koji i ja navijam, da znam da se ne zezas za dortmund sad bi poceo navijati za schalke.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.