8

Komentari (8)

SanelUsa1
Slabo Zarade bilo Od Svadbi Nista moraju Pocet Na Camp Nou Kumstva Krstenje ovo ono Svadbe Neidu dobro
ubnt2
@axel42 Shvati, Barca je bila u višemilijarderskom dugu zahvaljujući prošloj upravi.Vade klub koliko god mogu i spašavaju ga od tolikog duga gdje bi se za te pare kompletni timovi iz svih liga na Balkanu ugasile, više od pola Španije (Sevilla, Valencia, Betis, Atletico...), više od pola Engleske (Tottenham, Watford, West Ham...), Borussia Dortmund, Olympic Lyon...I koliko hoćeš, pokaži malo respekta za održavanje kluba kažem "zahvaljujući" prošloj upravi.
axel42
Zamisli kakav si cirkus od kluba kad ovisiš od toga da pojedini igrači moraju pristati na ogromno smanjenje plate ili u suprotnom nemožeš registrovati nove igrače!! Šta da recimo ova dvojica nisu pristali na ovo? Samo se pitam šta bi onda bilo?
ubnt2
Bmk šta bi bilo.
King_Kenny
@axel42 ...bilo bi ono sto ce biti za 2-3 godine,a sto su oni samo odgodili...totalni bankrot i propast...nanjusili su to ovi tvoji,ipak oni najbolje znaju oko finansija pa vide kad se nekom blizi krah...zato su odmah trazili svu lovu za Lewandowskog da ih kasnije ne bi morali ganjati po 6.ligi za te dugove HAHAHAHAHA...
Nedd
Druže, polako, svaki klub ima dugove, Laporta voli da bude u centru medija pa na bilo koji način, jel vidiš koje naslove čovjek pravi u svijetu? Čitav svijet piše o Laporti i "propaloj" barci, oni da su zaista u takvom stanju nebi oni doveli nikog!
Nedd
Ja sam zavolio barcu kao dijete, oni nikad do ere Laporte još od prošlog mandata nisu imali niti jednu reklamu na dresovima, zaista su bili ponosni i posebni, a danas i u budućnosti izgleda da će biti izljepljeni reklamama i po kopačkama, a možda će igrači morati na čelo tetovirati sponzore jer tom čovjeku ništa nije sveto, e to mi se nimalo ne sviđa!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.