Gerarrd o Papcu i društvu: Ne želim da budu prolaznici

Gerarrd o Papcu i društvu: Ne želim da budu prolaznici

Samir Mlaćo

Steven Gerrard je uspješno započeo svoj posao u Glasgow Rangersima.

Rangersi su se plasirali u treće pretkolo Evropske lige izbacivši Osijek, a danas će sezonu u Premiershipu otvoriti gostovanjem kod Aberdeena.

Gerrard je zadovoljan kako sve protiče na samom početku, a u razgovoru za medije dotakao se i bivših igrača Rangersa o kojima je govorio pohvalnim riječima. Između ostalih spomenuo je i bivšeg bh. reprezentativca Saše Papca.

"Snoć sam imao razgovor sa Nachom Novom, prošle sedmice smo vidjeli Sašu Papca, a Richard Rough je došao na ručak prije par dana. Njima su vrata otvorena uvijek. Dali su doprios u izgradnji kluba i ne smijemo ih zaboraviti. Ne želim da budu prolaznici", kazao je nekadašnji član Liverpoola.

Saša Papac je posljednji angažman imao u FK Željezničar gdje je obavljao ulogu sportskog direktora, ali se brzo razišao sa Plavima. Da li će ovo značiti njegov povratak u Škotsku, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi