Gerrard Alonsu: Nedostaješ mi svakog dana otkad si otišao

Emotivna poruka bivšeg saigrača

Gerrard Alonsu: Nedostaješ mi svakog dana otkad si otišao

Španski fudbaler Xabi Alonso objavio je danas da će na kraju sezone završiti karijeru.

Priliku da mu čestita na svemu što je uradio tokom karijere iskoristio je njegov nekadašnji saigrač iz Liverpoola Steven Gerrard. Ovaj vezista se preko društvenih mreža oprostio od Xabi Alonsa.

"Xabi, ti si čisti kvalitet. Pravi umjetnik na terenu i džentlmen van njega. Bilo mi je zadovoljstvo igrati s tobom i nedostaješ mi svakog dana otkad si napustio Liverpool. Čestitam ti na perfektnoj karijeri i želim sve najbolje tebi i tvojoj porodici u budućnosti", napisao je Gerrard.

Podsjetimo da je Alonso napustio Liverpool 2009. godine kako bi se pridružio Real Madridu gdje je proveo pet godina. U Bayern je stigao 2014. godine i svake sezone je osvajao njemački šampionat sa ekipom iz Minhena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi