Festival emocija na Anfieldu: Gerrard je dočekan na poseban način
FOTO: EPA

Legenda Redsa

Festival emocija na Anfieldu: Gerrard je dočekan na poseban način

H. Zilić

U toku je duel 16. kola Premiershipa između Liverpoola i Aston Ville.

Utakmica je počela sa dosta emocija.

Anfield je aplauzom i ovacijama dočekao svoju legendu Stevena Gerrarda koji se vratio na Ostrvo kao tener Aston Ville nakon uspješnih sezona na trenerskoj klupi škotskog velikana Rangersa kojeg je odveo do dugo čekanog naslova prvaka Škotske.

Liverpool i Anfield su još jednom pokazali koliko im znači Gerrard, a doček popualrnog Stevea G-a, brzo se širi društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neke legende jednostavno imaju zacementirano mjesto kod navijača, a takav je slučaj sa Liveproolom i Stevenom Gerrardom.

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...nakon guranja Cityja kojem je sudija poklonio pobjedu,ocekivana je i ova lakrdija od sudjenja Liverpoolu...cista 2 penala nad Maneom i Robertsonom,sudija ni ne pomislja da svira ili gleda VAR...sjeckanje igre,zadrzavanje igre od strane golmana Ville koji je zasluzio ne 1 nego 4 zuta kartona,lik je 10 minuta ukrao,na kraju nadoknada 2 minute...na to se Klopp stalno zalio i pokazivao.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti