Gerrard bi baš trebao pogledati grešku fudbalera Toulousea

Kao da smo ovo već vidjeli?

Gerrard bi baš trebao pogledati grešku fudbalera Toulousea

Ekipe Toulousea i St. Etiennea su prije dva dana odigrale meč 7. kola francuske Ligue 1, a tom prilikom je vezni fudbaler domaće ekipe Ibrahim Sangare dospio u centar pažnje iako nije htio.

Naime, kod drugog gola gostujuće ekipe Sangare se okliznuo i poklonio loptu fudbalerima St. Etiennea koji su to znali iskoristiti i postići gol.

Njegova greška neodoljivo podjeća na grešku koju je prije nekoliko godina napravio tadašnji vezista LiverpoolaSteven Gerrard kada je u jednoj od odlučujućih utakmica za titutlu prvaka Engleske poklonio gol Dembi Ba.

Gerrard bi ovo definitivno trebao pogledati:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Racku Jaja
Zasto bi Gerrard trebao pogledati ovu gresku? Ne kontam? Naslov nigdje veze! Zar nebi bilo bolje " Sangre je trebao pogledati Gerrardovu gresku" ili nesto u tom smislu.. boze sacuvaj fukara...
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi