Gerrard dogovorio i drugo pojačanje za Rangerse

McGregor na korak od Glasgowa

Gerrard dogovorio i drugo pojačanje za Rangerse

E. Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Steven Gerrard, nedavno je izabran za novog trenera Glasgow Rangersa.

Gerrard je tako dobio priliku za prvi ozbiljniji trenerski posao i jasno je da će se pomno pratiti svaki njegov potez. On je veoma ozbiljno prišao ovom zadatku i već se sprema za novu sezonu sa škotskim klubom.

Mnogo se špekuliše o tome koga će Gerrard dovesti u Rangerse ovog ljeta, a navodno već je dogovorio još jedno pojačanje. Kako pišu engleski mediji Gerrard želi dovesti golmana Hulla, Allana McGregora, kojem ističe ugovor ovog ljeta.

Ovaj iskusni 36-godišnji golman nije produžio saradnju s Hullom, a čini se da Gerrard želi što prije da ga dovede u Rangerse. On će najvjerovatnije postati Gerrardovo drugo pojačanje nakon što je Scott Arfield stigao iz Burnleyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi