7

Komentari (7)

kn0x
Covjek je upravu, ako se gleda citava godina besprijekorno zasluzio Van Dajk. Uostalom njegov doprinos je izbacio Messijevu ekipu plus osvojio LP.
kn0x
Hajde ovako ako cemo realno pricati, upravu si za prvu tekmu, al u drugoj Mesi se nije vidio te asistencije su bile polušanse. Ja formalno kazem kad pogleda direktan obracun sto su bile te dvije tekme van dajk je tu uspjesniji. Ne umanjujem ja kvalitete Mesija, igra vina realno najvise je pokazao od svih napadaca prosle sezone.
barcaforever
Po meni je zaslužio Van Dijk, jest da sam navijač Barse i da je Messi najbolji ali dosadilo je stvarno da Messi dobija te nagrade, ove godine treba da dobije Van Dijk jer nije više zanimljivo da Messi dobija :D:D
Mirsad1705
Umjesto što je tako bolesno pristrasan, bolje bi mu bilo da je pogledao statistiku, kad već nije moga da šuti.
adaStolac
E mene zanima koga bi Gerrard stavio u svoju ekipu da moze birati, messia ili van dijka..zato ne brabonjaj. Messi je najbolji svih vremena..statistika sve govori
kn0x
Pa obojicu naravno hahah
Manijak87
Dobio je sutra ili ne, zasigurno je NAJVEĆI svih vremena.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.