24

Komentari (24)

A sto je tako Sudjenje u Arapskoj Ligi. Pa najkorupnija Liga na Svijetu. Ko bude od ova tri prva zasad ponudijo vise Novca i biti ce Prvak, To ce po svemu sudeci bit Celzi, Liverpul nema Samsu zato sto ce Junajted najvise Para dat da oni ne osvoje i tako him stignu sa Titulama.
Jasminn
Kako se nekad prije godinu-dvije meni licno drag klub, lako pretvori u klub koji jedva cekam da izgubi samo zvog 2-3 lika na portalu ehh.
Savage
Cisti penali za Liverpool i Chelzu ,Salah nije zastao nego ga lik udario po nozi i penal je sudija odmah svirao ne nakon padanja. Za Celzu oba penala, klizeci po nogama i loptu nije takao, drugi isto Rudiger primao je loptu frajer ga zavali po desnom clanku(igrao je na izbacivanje lopte ali nije razmisljao izgleda ni pomislio da li ima neko od Chelzi igraca/mnogi bi to uradili , samo izbijaj iz sesnaterca, poen Leedsu dobro dosao, ali nazalost penal cisti. Navijac sam Leeds Uniteda. Za penal sto se tice citija u rebra, a evo I United dobi penal bezze, sudije premier lige su sranjeee.
Savage
*Nije bas bezze I za United povukao ga rukom,, ali sudije pretjeruju bas sa ovim penalima. Cisti faul I za Ronalda nakon gledanja snimka, Moje misljenje. Pozz svima i sretno.
MaDaj
Ovaj Kenny stvarno vidi samo šta želi hahaha
Robijasi_It
P I c k e kome penali donose pobjede mrs svi plastici klubovi
Viper20
Jorginho zlatna lopta HAHA
King_Kenny
...katastrofa od sudjenja danas,cista 2 penala nisu svirana za Liverpool u prvom poluvremenu,prvo povlacenje Manea kad je izasao 1 na 1 sa golmanom,za to se plus i crveni daje,a onda i na Robertsonu...ovaj treci je morao svirati,a i to teska srca...s druge strane plasticarima se penali sviraju kao na traci...Cityju izmisle penal kad igraca lopta pogodi u bubreg,a Chelseaju sviraju penal kad god im ne odgovara rezultat,danas 2 komada...da je trebalo jos bi im 5 svirao.
Sars33
A sad hoces penale, **** li te, kolikj si ti debil... svi su krivi samo Loserpool nije, sudije su uvijek krive. Koji pacenik, ne znas za gubljenje, cim neki tim ispred tvog Loserpoola odma hejt i ljubomora
King_Kenny
@Sars33 ...koje gubljenje sinak?...Liverpool je pobijedio iako je potkradan cijelo vrijeme...Klopp dobio slom zivaca nervirajuci se pored aut linije zbog katastrofalnog sudjenja...ali djaba sve,titula ce na Anfield,plasticari nemaju sanse.
Sars33
@King_Kenny
Znam ja rezultat, kazem uopcenito
Siporex
Pobijedio uz pomoc penala! Salah se baca bolje nego Neymar,sramota sta se svira kao penal ccc
King_Kenny
@Sars33 ...Liverpool ove sezone ima samo 1 poraz u svim takmicenjima i to u EPL u utakmici gdje je pokraden jer nije sviran cist faul nad Alissonom kada je West Ham postigao gol iz kornera...u LP u najtezoj grupi laganih 6 pobjeda,sto dovoljno pokazuje kako Liverpool dominira kada ima posteno sudjenje...cak su zadnje dvije utakmice lagano dobili sa drugom postavom protiv ekipa koje su se borile za plasman dalje...pametnom dosta.
penicilin.za.glupane
@King_Kenny IZMETU kako ću ti ali bukvalno i uživo pišat po faci kad budete treći ili četvrti na kraju već imam tvoju ip adresu i znam iz kakve barake pišeš.Pustit ću ti izmetu da se blamiraš do kraja ove sezone a onda su ti sve kosti polomljene.
penicilin.za.glupane
@King_Kenny Pametnom dosta jeste činjenica da si ti zalutali spermacij koji ne konta činjenicu da vi idete na gostovanja gdje ćete izgubiti sigurno kao što je sigurno da si ti psihijatrijski slučaj.Vi na svom smrdljivom terenu sa igračem više niste Čelzi mogli da dobijete i nadaš se jadniče i umrijet ćeš u nadi da tu možete nešto napravit ali upamti bit ćeš na kraju sezone pronađen i prevaspitan laktovima.
user1625662227
Pogledaj penale prvo, pa onda komentariši. Kad već pričaš tako, ti isti plastičari u pokradeni kad su gostovali kod redsa.
penicilin.za.glupane
Pa nisu mogli Čelzi da dobiju još ubio Čelzi brašno u njima na NJIHOVOM terenu dok sudija nije počeo da im pomaže. Ali uzalud.Valja doći na Stamford i valja dobit porciju onako kako su i naučili. Tu neće pomoći ni sudija ni FA. Ali to panj ne razumije.
King_Kenny
@penicilin.za.glupane ...uuuuuu jesi opasaaaaan...ali samo da ti kazem da si lose ocitao tu IP adresu,ja uopste ne pisem iz BiH mamlaze mutavi...ocito ti slabo idu te IP adrese hahahahah...da ti ocitavanje IP adresa ide od ruke kao tvojoj majci pusenje k*raca ti bi bio ekspert jbt...
Sars33
Pravedno sudenje? Nije p od pravednog sudenja, Salah se baca nego iko, ne seri sa svojim Loserpoolom
King_Kenny
@Sars33 ...nisam te ja zvao da mi se nakacis na komentar,uostalom sta ces na portalu sad,zar ne gledas ovo mucenje Manchester Penalteda protiv najgore ekipe u ligi?...ali ne sikiraj se izmislit ce vam sudija penal ako ne mognete sami zabiti gol.
Sars33
@King_Kenny
Ove sezone United nije kako treba vidio penala, aj ne seri i malo gledaj kako se Salah baca na terenu
King_Kenny
@Sars33 ...ma baca se Salah ko Oliver Kahn u najboljim danima...u pravu si ti.
Savage
@King_Kenny pozz care, navijam za Leeds i oba penala za Chelsu su potpuno zasluzena, bezze se nerviras, mar ne vidis da od pocetka epl sezone, sudije i VAR shebu svako kolo po 2/3tekme. vozdra i sretno
Viper20
Kad Liverpoolu ne ide tu je FA gahah penal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.