Gerrard smatra da Messi ne zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu: Ja sam njegov najveći fan, ali...

Legenda Liverpoola ima svog favorita

Gerrard smatra da Messi ne zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu: Ja sam njegov najveći fan, ali...

S. Pašalić

Sve je bliže dodjela nagrde za najboljeg nogometaša u protekloj kalendarskoj godini - Zlatna lopta, a mnogi imaju svoje favorite.

Tako je i legendarni igrač Liverpoola, Steven Gerrard rekao svoje mišljenje i izjavio da iako je veliki fan Lionela Messija, da ipak smatra da Virgil van Dijk treba osvojiti ovu nagradu.

"Da li Van Dijk treba osvojiti ovu nagradu? Da, 100 posto", rekao je Gerrard, pa nastavio:

"Ja sam Messijev obožavatelj broj jedan, sigurno. Obožavam igrača. Nevjerovatan je broj asistencija i golova koje je imao u utakmicama koje je igrao"

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ali, ako govorite o dosljednosti jednog igrača preko godine, koji osvaja Evropski kup i apsolutno je besprijekoran u svakom nastupu, to znači da zaslužujete osvojiti Zlatnu loptu", objasnio je Gerrard.

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Buahahah... kakvo iznenadjenje... da nije Van Dijk bio bi Salah, da nije Salah bio bi Firmino, da nije Firmino bio bi Mane itd itd.. jedan je najbolji a to je Leo Messi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi