Gest Griezmanna u tunelu Wanda Metropolitana će dodatno iznervirati Simeonea

Francuz s Barcelonom gostovao bivšem klubu

Gest Griezmanna u tunelu Wanda Metropolitana će dodatno iznervirati Simeonea

A. Čaušević

Barcelona je u derbiju s minimalnih 0:1 pobijedila Atletico Madrid. Gol odluke je postigao Leo Messi, a Antoine Griezmann je za goste odigrao cijeli meč.

Griezmann se vratio na Wandu Metropolitano gdje je posljednjih godina bio istinski heroj i ljubimac navijača Jorgnadžija.

Međutim, njegov odlazak u Barcelonu većina navijača Atletica je shvatila kao veleizdiaju i očekivano imao je toplu dobrodošlicu.

Francuskog ofanzivca su tokom cijelog meča domaći navijači provocirali, a na momente su se sa tribina čuli u povici da Griezmann treba umrijeti.

Grizemann se i prije utakmice poigrao s vatrom jer je u tunelu stadiona Wanda Metropolitana dodirnuo sliku Diega Simeonea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gest koji se sigurno neće svidjeti argentinskom stručnjaku, ali i navijačima Atletica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Covjek napredovao u karijeri, otisao u najbolji klub na svijetu, i zavidni ljudi odmah zvizde i provociraju, ****a Madridska
7 10
teddy sheringham
Kakve gluposti prepisujete.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi