7

Komentari (7)

user1620593935
Nista novo. Jedini klub koji je uvijek imao obilatu pomoć sudija je Real Madrid, onakvo suđenje i penali su se samo za njega svirali i to traje više od 50 godina. U zadnjih 15 godina, u 10 sezona su Realu svirali vise penala nego Barci. Barca osvajala titule sa 3-4 penala u njihovu korist isto i prosle sezone. Suđena im samo 2 penala. Barca ih je u Mesijevoj eri kad su za nju igrali i Xavi, Iniesta, Eto, Villa, Neymar rasturala Real davala im i po 5-6 komada u Madridu nabijali im komplekse. Najveći kancer u svijetu fudbala je Real. Španija je zemlja u kojoj je jedan klub, drzavni projekat, a to ni slučajno nije Barca. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
Madridista
Izmirujte na vrijeme obavezama prema sudijama pa će biti suđenje kako ste navikli.
Culer
Tebe i mamu ti su izmirili i namirili. Šta se ti buniš?
user1624121158
Zanimljiv kriterij je imao glavni sudija. Desni bek Getafea Damjan, 3 puta je udario laktom igrače Barcelone bez lopte, 2 puta Levandovskog i 1 puta Gundogana i nikome ništa, a to je bilo prije nego je Rafinja dobio crveni karton. Osim ovoga, nebrojena povlačenja za dres koja nisu sankcionisana ni faulom, kamoli kartonom, odugovlačenja golmana domaćih koji je svaki puta selio loptu sa desne na lijevu stranu peterca prije ispucavanja. O nesviranom penalu je suvišno više i govoriti. I prosle sezone svirana im samo 2 penala, a očito je da će tako biti i ove sezone. Jedini nacin da se Barci sudi neki penal je da obuku bijele dresove.
user1676286668
JBS fudbal ako će igrat kao balerine treba da bude muška igra a ne ko djeca nema se gurati i vući za dres....
user1691094004
Izjava ti je za Kur.c , za koju godinu vise neće biti lepote fudbala nego ko će koga bolje odvaliti i polomiti. Mrš
PitBull1921
Bože sačuvaj čuj jebhes fudbal ako nema povlačenja za dres??? Haman si ti iz Gračinog Brijega pa naviko tako fudbal igrat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.