Ludnica na meču La Lige: Sudija Lahoz u sekundi pokazao čak četiri žuta kartona

Kao na traci

Ludnica na meču La Lige: Sudija Lahoz u sekundi pokazao čak četiri žuta kartona

E. Čaušević

Fudbaleri Getafea danas su na svom terenu pobijedili Mallorcu sa 1:0 u meču 30. kola La Lige.

U predgrađu Madrida gledali smo dosta borbenu utakmicu koji je obilježio veliki broj žutih kartona koje smo većinom vidjeli u prvom poluvremenu.

Glavni sudija ove utakmice bio je Mateu Lahoz koji je podijelio u ovoj utakmici čak deset žutih i jedan crveni karton.

No, detalj koji je obilježio meč desio se u 40. minuti. Došlo je do naguravanja između igrača Getafea i Mallorce, a onda je na scenu stupio Lahoz koji je u sekundi pokazao čak četiri žuta kartona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvo je žute kartone pokazao igračima domaćeg tima Unaiju i Ramirezu, dok su s druge strane "požutili" Gonzalez i Russo. Nekoliko sekundi nakon toga Lahoz je dao i peti žuti karton igraču gostiju Sevilli koji je skrivio faul prije cijelog haosa na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti