Giampaolo spreman preuzeti Torino

Novi angažman pred Italijanom

Giampaolo spreman preuzeti Torino

E. Škorić

Marco Giampaolo, bivši trener Milana, jedan je od kandidata za klupu Torina.

Moreno Longo neće više voditi Torino i prema Tuttosportu, Giampaolo je načelno dogovorio posao sa ovim klubom, iako ne može na klupi Bikova do naredne sezone jer je u istoj već vodio Rossonere.

Nakon što ga je Milan otpustio 8. oktobra nakon samo sedam utakmica u Seriji A, Giampaolo je spreman svejedno ponovo raditi u italijanskom nogometu.

Postoje i druge opcije za Granatu, uključujući bivšeg trenera SPAL-a Leonarda Semplicija, Ivana Jurića iz Hellas Verone ili čak Stefana Piolija, koji je zamijenio Giampola na San Siru, no ubrzo će i on postati bivši trener slavnog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, poznato je da se uveliko sprema dolazak Ralfa Rangnicka na klupu posrnulog velikana sa San Sira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi