Gianluca Di Marzio objavio: Inter počeo pregovore sa Lukom Modrićem!

Bio bi to nevjerovatan transfer

Gianluca Di Marzio objavio: Inter počeo pregovore sa Lukom Modrićem!

Inter se očigledno ne šali ovog ljeta i svim silama pokušava da okupi ekipu koja će biti u stanju da konkuriše za Scudetto pored nestvarno snažnog Juventusa. 

Večeras je u Milan stigao Šime Vrsaljko, a očekuje se da će sutra doći i Arturo Vidal, pa bi obojica u jednom danu mogli postati novi fudbaleri Nerazzurra.

Iako bi Inter tada imao zaista sjajnu ekipu jer je prethodno stigao i Radja Nainggolan, Nerazzurri ipak ne namjeravaju na tome stati, barem ako je vjerovati poznatom novinaru Sky Sporta Gianluci Di Marziju.

On je večeras na Twitteru objavio kako je Inter stupio u kontakt sa Lukom Modrićem i kako hrvatski reprezenhtativac navodno ne bi imao ništa protiv dolaska, pa sada agenti vrše pregovore. Naravno, Di Marzio je dodao kako djeluje nemoguće da se ovaj transfer na kraju ostvari, ali šta smo sve vidjeli ovog ljeta, ništa nas više ne bi iznenadilo.

Podsjetimo, Modrić je proglašen za najboljeg igrača minulog Mundijala u Rusiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi