Defanzivac Rome izgubio živce i udario saigrača: Navijači zgroženi, kamere sve snimile

Nakon dodjele medalja

Defanzivac Rome izgubio živce i udario saigrača: Navijači zgroženi, kamere sve snimile

H. Zilić

Roma je osvojila prvo izdanje Konferencijske lige savladavši u finalu odigranom u Tiranu ekipu Feyenoorda rezultatom 1:0.

Nakon meča nastupilo je veliko slavlje fudbalera Rome koja je tako došla do drugog evropskog trofeja u historiji kluba nakon osvajanja Kupa velesajamskih gradova 1961. godine.

Ipak, nakon dodjele trofeja i medalja na jednom od fotografisanja Gianluca Mancini izgubio je živce.

Saigrač italijanskog defanzivca Felix Afena-Gyna zezao je Mancinija, što Italijan očigledno nije mogao podnijeti i udario je svog kolegu iz svlačionice.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Snimak je procurio na društvenim mrežama, a većina navijača su zgrožena ponašanjem Mancinija.

Neki su stali i u odbranu italijanskog defanzivca, međutim njeova reakcija i izraz lica govore da je evidentno cijela situacija bila daleko od zezancije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644068495
Kakva seljacina
4 1
Arnel925
Ovo treba pod mač samo. Kakav klošar
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije