Otac mlade zvijezde upao u Romin kamp sa bejzbol palicom i napravio haos: On nije dio mog života!
Foto - EPA

Scamacca šokiran dešavanjima

Otac mlade zvijezde upao u Romin kamp sa bejzbol palicom i napravio haos: On nije dio mog života!

Midhat Šljivak

Nevjerovatne scene dešavale su se jučer u kampu Rome u Trigoriji, a glavnu ulogu je imao otac napadača Genoe Gianluce Scamacce.

On je upao u kamp rimskog tima u dresu Sassuola (Scamacca je pod ugovorom sa ovim timom), nosio je bejzbol palicu u rukama, te je počeo razbijati automobile na parkingu.

Uspio je oštetiti nekoliko automobila, vikao je kako je on otac Gianluce Scamacce, bivšeg člana omladinskih selekcija Rome,  a zatim je reagovala policija i uhapsila je čovjeka za kojeg se kasnije ispostavilo da je zaista otac 22-godišnjeg fudbalera.

Nakon svega mladi napadač Genoe se oglasio i ističe da su ga ova dešavanja jako potresla.

"Potreslo me kada sam pročitao šta se dogodilo. Ne mogu to objasniti", rekao je Scamacca i nastavio je:

"Bolno mi je uopšte i pričati o tome, ali možda ću morati. Moj otac ne živi sa mojom majkom već dugo. Nisu razvedeni jer nikad nisu ni bili vjenčani. Odrastao sam uz majku i sestru i one su moja jedina porodica".

Oca Emiliana nikada nije smatrao dijelom porodice.

"Sa ocem sam se ponekad sretao, ali jedva da smo se viđali. Volio bih priču o porodici zadržati za sebe i tražim da to poštujete. Samo ću reći da moj otac nije imao ništa sa mojom karijerom.. Žao mi je i šokiran sam onim što se dogodilo, ali ja sa svojim ocem nemam nikakve veze", rekao je Scamacca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Scamacca je karijeru počeo Laziju, a zatim je prešao u Romu, gdje je igrao za mlađe kategorije. Sa 16 godina je otišao u PSV iz Eindhovena, dvije godine kasnije se vratio u Italiju, gdje je potpisao za Sassuolo.

I danas je član ovog tima na posudbi u Genoi, a za njegove usluge interesuju se najveći timovi u Seriji A.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Istvud
Pa što u Romin kamp u dresu Sassuola, a mali igra u Genoi?!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi