Otac i dedo mafijaši, a sin veliki peh: Trebao je biti Džekina zamjena, sada je prikovan za krevet

Tek su mu 24 godine

Otac i dedo mafijaši, a sin veliki peh: Trebao je biti Džekina zamjena, sada je prikovan za krevet

Admin Čaušević

Gdje god je igrao Edin Džeko je navikao da se mnoga imena spominju kao njegova moguća zamjena u slučaju transfera, to je nekako posebno slučaj otkako je populani Dijamant stigao na Apenine. 

Džeko je skoro osam godina u Italiji. Ranije je igrao za Romu, a sada je član Intera. Bez obzira na konkurenciju uvijek je pronalazio način da bude stater kod bilo kojeg trenera.

Do sada je veliki broj igrača označeno kao moguća zamjena za Džeku. Prošlog ljeta je to bio slučaj sa Gianlucom Scamaccom. Italijanskim napadačem koji je nosio dres Sassuola i bio je strijelac 16 golova.

Nerazzurri su ozbiljno razmišljali o njegovom dovođenju, međutim nisu se mogli nositi sa "teškašima" sa Ostrva pa je Scamacca završio u West Hamu za veliki 36 miliona.

Interesanta je životna priča ovog 24-godišnjaka koji je već nekoliko dana prikovan za krevet nakon teške operacije koljena zbog koje će pauzirati duži period.

Oglasi

Fudbaleru čiji su otac i djed mafijaši nije manjkalo optimizma te je iz bolničke sobe poslao snažnu poruku: "Uopšte ne sumnjam da ću se vratiti jači nego ranije".

Scammaca se 2021. godine našao u centru pažnje jer se u dva navrata morao distancirati prvo od oca Emiliana, a zatim i djeda Gianluce.

Gianluca Scamacca se o svom sinu brinuo tokom odrastanja, a već godinama nemaju nikakav kontakt

Otac Emiliano je u dresu svog sina upao u trening kamp Rome, polupao je prozore na nekoliko automobila, a zatim je krenuo da napada trener i mališane koji su imali trening. Ubrzo je uhapšen.

Nakon toga je djed Gianluca u jednom od rimskih kafića svojoj mušteriji na vrat stavio nož, poslije čega je i on završio sa lisicama na rukama.

"Po drugi put u nekoliko mjeseci ponovno se moram distancirati od scena nasila koje su počinili ljudi povezani s mojim prezimenom."

"S tim osobama sam dugi niz godina prekinuo sve vrste veza. Još jednom ponavljam da sam odrastao uz mamu i sestru i da su one za mene moja porodica. Niko drugi", napisao je Scamacca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Početkom 2023. godine je promijenio menadžera. Agent Allesandro Lucci koji mu je omogućio veliki transfer je poručio da je odnos postao nezdrav i da više nije bilo međusobnog povjerenja.

U prvoj sezoni u West Hamu nije opravdao uloženi novac. U svim takmičenjima je postigao osam golova i igrao daleko ispod očekivanja. Sada je stigla i povreda te su pristalice Čekičara već izgubile povjerenje u njega, a neki i traže prodaju.

Top Komentari

nakopitam
Pa i djeko je prikovan za klupu
1 0
NaomiSamuel22
Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: dr a p a t a 4 @ g ma i l .c o m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi