Gianni Infantino viđen na aerodromu, time su sve dileme oko nagrade The Best otklonjene

Lewi pripada trofej

Gianni Infantino viđen na aerodromu, time su sve dileme oko nagrade The Best otklonjene

Edmir Škorić

Njemački Bild objavio je kako više nema dilema i da je poznato kome će pripasti nagrada The Best koju FIFA dodjeljuje za najboljeg igrača svijeta.

U konkurenciji su Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi i negdje iza 19 sati saznat ćemo ko će biti izabran za najboljeg nogometaša u 2020. godini, ali sve su prilike da će ta nagrada u ruke poljskom napadaču.

Bild piše da je neposredno prije proglašenja pobjednika na aerodromu u Minhenu uočen FIFA-in predsjednik Gianni Infantino, koji je došao da lično Bayernovom napadaču uruči trofej.

Dakle, sada samo još čekamo da to sve bude i zvanično.

Procurile informacije iz FIFA-e: Već izabran najbolji nogometaš svijeta u 2020. godini!

U konkurenciji za The Best, nagradu koju FIFA dodjeljuje najboljem nogometašu unutar kalendarske godine, nalaze se Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Po mnogima je Poljak sada zaslužio da bude na tronu, a poljski portal meczyki.pl je objavio na osnovu "informacija koje su procurile iz FIFA-" kako će napadač Bayerna biti proglašen za najboljeg igrača. Izbor će se održati od 19 sati, ali sve je očigledno sada već jasno.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Uspjeli smo saznati da će Poljak ove godine dobiti još jednu, najvažniju pojedinačnu nagradu - FIFA The Best. Ovo je povijesni trenutak. Lewandowski je bio puno ispred svojih protivnika - Cristiana Ronalda i Lea Messija. Tako je probio još jedan strop. Dugo se vremena činilo nedostižnim, napisao je Tomasz Włodarczyk, novinar portala meczyki.pl.

"Lewandowski nije ostavio sumnje. Osvojio je apsolutno sve s timom i pojedinačno. Samo je on zaslužio FIFA-in naslov za najboljeg. Napokon, može se osjećat

Top Komentari

JointUnion87
Ako je tako, zasluženo je.
2 1
user1583752673
Ali zato pokrase Flicka! Stid vas i sram bilo!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi