Giggs: Perišićev dolazak će biti poticaj za sve igrače
FOTO: EPA

Legendarni Velšanin o mogućem pojačanju

Giggs: Perišićev dolazak će biti poticaj za sve igrače

Iako hrvatski internacionalac Ivan Perišić (28) nije potpisao ugovor sa Manchester Unitedom, sve je izvjesnije da ćemo ga ipak gledati naredne sezone u dresu Crvenih Đavola.

Prema pisanjima engleskih medija, Manchester će Interu platiti čak 45, 7 miliona eura,  što je zaista vrtoglava cifra. Da je Perišić blizu Old Trafforda potvrđuju i riječi legendarnog Velšanina Ryana Giggsa koji za Sky Sports kazao.

"Perišićev dolazak će biti poticaj za sve igrače, jer dolazak novog pojačanja ne uzbuđuje samo navijače, već i igrače. Ako on dođe Rashford, Martial i ostali će podići razinu svoje igre", jasan je gio Giggs.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Perišić se trenutno nalazi u Kini na pripremama sa Interom, a da li će do transfera u United i doći ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi