Giggs: Pitao sam Fergusona mogu li dobiti automobil, a bolje da nisam

Prisjetio se jedne situacije iz prošlosti

Giggs: Pitao sam Fergusona mogu li dobiti automobil, a bolje da nisam

E. Škorić

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda Ryan Giggs prisjetio se jedne situacije iz vremena kada je igrao na Old Traffordu pod vodstvom velikog Sir Alexa Fergusona.

Giggs je nesumnjivo jedna od najvećih legendi Manchestera i neko koga je Ferguson jako volio i cijenio, ali svejedno je Škot znao da bude prgav i prema samom Velšaninu.

Jedne prilike je Giggs upitao Fergusona da li može dobiti automobil s kojim bi se vozio na treninge, ali je uslijedio žestok odgovor slavnog trenera.

"Rekao sam mu da sam odigrao 25 utakmica, mislim da se dobro uklapam u ekipu i moram nabaviti auto. Nisam dobio ni pola rečenice kad sam primijetio da se njegov izraz lica mijenja. Čuvši moju molbu, počeo mi je psovati, vikao na mene i govorio da će me baciti kroz prozor. Tada sam naučio važnu lekciju u životu ", rekao je Giggs.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Giggs (46) je kao igrač Manchester Uniteda osvojio 13 premierligaških naslova. Pogađate koiko ih je Ferguson osvojio? Isto toliko.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...jesi li ga pitao mozes li karati bratovu zenu?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi