Giggs pomaže Baleu: Prodaj sportske automobile i kupi Range Rovera

Povrede neće biti više učestale?

Giggs pomaže Baleu: Prodaj sportske automobile i kupi Range Rovera

Endin Čaušević

Novi selektor Velsa, Ryan Giggs, želi stvoriti što bolju atmosferu u svojoj ekipi, a odlučio je savjetovati i svog najboljeg igrača Garetha Balea.

Poznato je da Bale u posljednje vrijeme ima velikih problema sa povredama, a čini se da Giggs ima pravo rješenje za njega. Bale je veliki ljubitelj sportskih automobila, a u svojoj garaži ima Ferarrija, Lamborghinija i Mercedesa SLS.

Međutim, prema riječima legende Manchester Uniteda upravo je to razlog čestih povreda Garetha Balea. Naime, Giggs mu je savjetovao da proda svoje sportske automobile, te da kupi RAnge Rovera i drži se istog automobila nekoliko godina.

"Svi znaju koliku ljubav sam imao prema automobilima i mijenjao sam ih svaki drugi mjesec. Međutim, tada sam razgovarao sa stručnjacima koji su mi rekli da je bolje da vozam jedan automobil jer tako je manja šansa za povrede i istegnuća. Svaki automobil ima drugačiji položaj sjedišta i papučica što je problem. Kada sam to uradio problemi su nestali. Nadam se da će me Bale poslušati", rekao je Giggs.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi