Objavljen spisak igrača koji napuštaju Real
Foto: EPA

Bale predvodi listu

Objavljen spisak igrača koji napuštaju Real

Midhat Šljivak

Španski mediji objavili su jutros listu fudbalera koji napuštaju Real Madrid u ljetnom prelaznom roku.

Na popisu su našla imena trojice fudbalera, a listu predvodi Velšanin Gareth Bale, koji se odavno povezuje sa odlaskom iz kluba.

Real je spreman pustiti 28-godišnjeg fudbalera. Postavili su i cijenu od 100 miliona eura, a navodno postoje ekipe koje su ga spremne platiti.

Pored Balea na listi za odlazak su još i hrvatski fudbaler Mateo Kovačić, te španski reprezentativac Isco.

Obojica kod Zinedinea Zidanea ne igraju previše. Imaju želju za odlazak, klub će im izaći u susret i staviti ih na transfer listu, pa će oni vjerovatno od naredne sezone igrati negdje drugo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Kovačića najviše interesa pokazuju Milan i Inter, dok bi Isca u svojim redovima rado vidio Pep Guardiola u Manchester Cityju.

Pored ovih fudbalera, neizvjesna je budućnost Danija Ceballosa, Marcosa Llorentea, Jesusa Valleja, Borje Mayorala i Achrafa Hakimija i lako bi se moglo desiti da dobar dio ovih fudbalera napusti Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi