Giggs: Rashford dosta podsjeća na Henryja

Tvrdi legenda Manchester Uniteda

Giggs: Rashford dosta podsjeća na Henryja

E. Ganibegović

Legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs savjetuje Marcusu Rashfordu da slijedi korake Thierry Henryja.

Prije nego što je prešao u redove Arsenala 1999. godine Thierry Henry je u Monacu igrao na poziciji krila, gdje trenutno igra i Marcus Rashford, pa se na to osvrnuo i Giggs, koji smatra da Rashford može biti poput Henryja.

"Problem za Rashforda je što neće igrati napadača jer u ekipi ima Lukakua, kao i Ibrahimovića, dok u reprezentaciji ima Kanea", rekao je Giggs, pa zatim istakao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On može da igra po krilu, ali na kraju će završiti kao centafor. Njegova igra podsjeća na igru Henryja, koji je na lijevoj strani bio briljantan." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi