Velikan ispao iz Konferencijske lige, a bijesni vlasnik odmah otpustio dvojicu igrača

Gigi Becali ne prašta neuspjeh

Velikan ispao iz Konferencijske lige, a bijesni vlasnik odmah otpustio dvojicu igrača

M. Šljivak

Rumunski velikan FCSB (Steaua Bukurešt) ispao je danas u 2. pretkolu Konferencijske lige od kazahstanskog Shakhtar Karagandyja.

Nakon što je u prvom susretu FCSB slavio sa 1:0, danas su poraženi sa 2:1, a dalje je nakon penala prošao Shakhtar (5-4).

Bijesan zbog ispadanja svog tima iz Evrope bio je kontroverzni vlasnik kluba Gigi Becali i on je već otpustio dvojicu fudbalera.

"Vučur i Ondrašek su bivši. Dobit će otkaz", poručio je Becali nakon utakmice.

Interesantno je da su Stipe Vučur i Zdenek Ondrašek tek nedavno pojačali ekipu, ali Becali očigledno nije previše zadovoljan.

On je nakon samo jednog poluvremena nedavno poručio Ondrašeku da nije kvalitet za FSCB.

"Ondrašeka sam gledao u ovih 45 minuta. Nije igrač za naš tim. Nema kvalitet", rekao je nedavno Becali.

Čeh je na kraju ostao u ekipi. Međutim, nakon ispadanja iz Evrope jasno je kako on i Vučur više neće biti članovi tima iz Bukurešta.

Ovo je svakako veoma bizarna situacija, ali Becali je poznat po svojim kontroverznim odlukama već godinama unzad i njegovi potezi nisu iznenađujući.

Top Komentari

WOLF20
Tako treba, noga u guzicu i zdravo. Znaju uzimati cifre a nigdje igre
9 0
Nele.
Pa ok. Isplati ljude do kraja ugovora i oni odu u neki drugi klub. Ne znam koliko pametan potez al et.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi