Donnarumma bi mogao napraviti veliku izdaju
Foto - EPA

Juventus spreman prihvatiti uslove

Donnarumma bi mogao napraviti veliku izdaju

Midhat Šljivak

Gianluigi Donnarumma mogao bi napraviti veliku izdaju Milana.

Sjajni golman i njegov agent Mino Raiola ne pristaju na ponudu Rossonera za novi ugovor vrijedan osam miliona eura sa bonusima i traže više novca.

Raiola je pred rukovodstvo kluba postavio cifru od 10 miliona eura, plus bonusi i plus njegov dio kolača kao posrednika za transfer.

Milan to ne želi prihvatiti, ali želi Juventus. Italijanski mediji javljaju da je Juve spreman da prihvati voe uslove i vrlo lako bi se moglo desiti da Donnarumma završi u Torinu.

To bi svakako zaničlo veliku izdaju Milana od strane Donnarumme koji je i ranije zbog ugovora bio u jako lošim odnosima sa navijačima kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Donnarumma je kao 16-godišnjak stao među stative velikana sa San Sira i od tog trenutka je nezamjenjivi broj jedan.

Međutim, novac je očigledno za njega prioritet i lako bismo Donnarummu mogli gledati u dresu Juventusa od naredne sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi