Donnarumma je i večeras počastio protivnika - Pričat će se o golu kojeg je primio
Italijanski golman primio je zaista bizaran pogodak protiv Nantesa na Parku Prinčeva (Foto: Screenshot)

Nevjerovatno

Donnarumma je i večeras počastio protivnika - Pričat će se o golu kojeg je primio

M. Šljivak

Gianlugi Donnarumma ni u meču s Nantesom na Parku Prinčeva nije uspio sačuvati mrežu. Italijanski golman ponovo je napravio kiks i poklonio je gol protivniku.

PSG je odlično ušao u meč. Golom Messija je poveo s 1:0 u 12. minuti, a pet minuta kasnije Hadjam pogađa vlastitu mrežu za prednost domaćeg tima od 2:0.

Međutim, da ne bude sve mirno po PSG pobrinuo se Gianulugi Donnarumma. Golman pariškog kluba počastio je protivnika i primio je nevjerovatan gol u 31. minuti.

Ludovic Blas je iskosa s lijeve strane šutirao prema golu domaćeg tima. Donnarumma je bio loše postavljen i lopta je završila u mreži za smanjenje prednosti na 2:1.

Pogledajte ovaj zaista bizaran pogodak kojeg je primio italijanski čuvar mreže koji je ove sezone dosta puta znao kiksati.

Oglasi

Ludovic Blas igra sjajnu sezonu u dresu Nantesa. Potpuno je eksplodirao ove sezone i neće biti nikakvo iznenađenje ako narednog ljeta dobije ponudu života.

Ovom 25-godišnjaku je ovo 25. meč u Ligue 1 ove sezone i šesti pogodak. Ovom učinku je dodao jednu asistenciju.

Samo sedam minuta kasnije bilo je 2:2. Ignatius Ganago koristi lošu reakciju odbrane PSG-a i postiže pogodak za 2:2.

PSG je tako od gotovog napravio veresiju. Nantes se ozbiljan rival za sve i vidjet ćemo hoće li Kanarinci večeras kreirati iznenađenje u Parizu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Treba svakako istaći da su francuskom prvaku misli na utakmici s Bayernom. U srijedu će Parižani 'ganjati' zaostatak od 1:0 iz prvog meča kojeg su izgubili na svom terenu.

S ovakvom igrom nemaju se čemu nadati protiv Bayerna, ali u fudbalu se nikada ne zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi