Gignac šokirao javnost kada je pokazao u kakvom ritmu trenira

Kao zvijer...

Gignac šokirao javnost kada je pokazao u kakvom ritmu trenira

Endin Čaušević

Francuski napadač Andre-Pierre Gignac iznenadio je sve kada je na ljeto 2015. godine napustio Marseille i odlučio je karijeru nastaviti u meksičkom Tigresu.

Sezona u Meksiku je također prekinuta prije nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa, ali se očekuje uskoro nastavak. Gignac je u prvom dijelu sezone odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i zabio je 22 gola.

Ovaj 34-godišnji napadač se punom parom sprema za nastavak sezone, a na Instagramu je objavio video s treninga.

Gignac je oduševio sve kada je pokazao u kakvom žestokom tempu trenira, te koliko je još uvijek silno motivisan za igru iako će uskoro proslaviti svoj 35. rođendan.

[twitter]https://twitter.com/_BeFoot/status/1273240607360798722[/twitter]

Top Komentari

Horde
Ccc izgleda da ću vas izbrisati...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi