Ne, nije šala: Golman ima takvu klauzulu da mu budućnost čak zavisi i od Messijeve budućnosti

Pristali su na ovo

Ne, nije šala: Golman ima takvu klauzulu da mu budućnost čak zavisi i od Messijeve budućnosti

E. Oštraković

Zanimljivu klauzulu u svom ugovoru ima golman Tigresa, Nahuel Guzman, prema kojoj bi mogao napustiti svoj trenutni klub, ali samo u slučaju da Lionel Messi ode u Newell's Old Boys.vv

Guzman koji ima 34 godine upravo je iz Newell'sa stigao u Tigres 2014. godine, ali osigurao se da ne propusti priliku da igra sa Messijem ukoliko se Argentinac odluči na dolazak u Newell's.

"Predložio sam im tu klauzulu i rekli su da će je prihvatiti. Jedini način je taj da, nema veze koliko ugovora mi je ostalo, ako Messi dođe u Newell's, ja odmah idem za njim. Bio bih oduševljen, ako bi se to dogodili, ali sve zavisi od Messija. Ako se stvari poklope, igrat ćemo zajedno", rekao je Guzman.

Messi je ostavio otvoreno mogućnost da iz Barcelone ode u Newell's, ali veliko je pitanje da li će se stvarno odlučiti na taj potez.

Sve se više govori o tome da Messi želi karijeru završiti upravo u Newell'su, ali ćemo morati sačekat da vidimo da li će se to stvarno dogoditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi