Eh, a da je tu bio Benzema: Giroud se obrukao protiv Poljske

Promašio veliku šansu

Eh, a da je tu bio Benzema: Giroud se obrukao protiv Poljske

Esmer Oštraković

U toku je utakmica osmine finala Svjetskog prvenstva između Francuske i Poljske, a golova još uvijek nema.

Francuska je favorit na ovom susretu, ali uprkos velikim napadima Poljaci uspijevaju da se odbrane, te je rezultat 0:0.

Najveću priliku za Francusku imao je Giroud u 29. minuti nakon sjajne akcije njegovih saigrača, ali je on sve uspio da upropasti.

Sve što je trebao Giroud jeste pospremiti loptu u prazan gol, ali ni to napadač Milana nije mogao, te je ostalo 0:0.

Poznat je Giroud po tome što je, posebno u dresu Arsenala, znao propustiti veliki broj zicera, a sada je to uradio i u dresu reprezentacije.

Njegovu šansu možete pogledati OVDJE.

Obzirom na to kako se Poljaci dobro brane  u dosadašnjem dijelu susreta pitanje je da li će Francuska imati još jednu ovakvu priliku na utakmici.

Veliku šansu imali su i nogometaši iz Poljske, ali nisu uspjeli da postignu gol i tako šokiraju svog protivnika. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sigurno da nas do kraja očekuje sjajna utakmica, te da će Francuska napadati, ali ne treba lako otpisati niti Poljsku koja će čekati svoju šansu.

Ostaje da vidimo ko će na kraju izaći kao pobjednik i ostvariti plasman u narednu rundu takmičenja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Top Komentari

anga
Najbolji strelac Francuske u historiji i ti kaze e da je tu Benzema
2 0
user1646942280
Lopta je malo bila prejaka, nikakva bruka. Pa osvojili su prvenstvo bez Benzeme. Jao novinaru, jedino si se ti ovdje obrukao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi