Niko nije oduševio svijet kao Zlatan Ibrahimović - Ovakve prognoze može dati samo on
Švedski napadač oduvijek je imao posebne izjave za medije, a pred Svjetsko prvenstvo dao je možda najluđu ikad (Foto. EPA)

Nevjerovatni švedski napadač

Niko nije oduševio svijet kao Zlatan Ibrahimović - Ovakve prognoze može dati samo on

M. Šljivak

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović dao je nekoliko veoma zanimljivih odgovora o Svjetskom prvenstvu u Kataru, a u prvom planu je bio njegov saigrač iz Milana i napadač reprezentacije Francuske Olivier Giroud.

Zlatan Ibrahimović je kao i uvijek imao poseban način razgovora s novinarima o Svjetskom prvenstvu u fudbalu, a u odgovorima koje je dao za Le Parisien, glavnu ulogu ima Olivier Giroud.

Tako je 41-godišnji Šveđanin odogovorio na sljedeća pitanja i nakon toga ga nije bilo potrebe išta pitati.

Najbolji igrač turnira: Olivier Giroud!

Najbolji strijelac: Olivier Giroud!

Ko će biti iznenađenje turnira: Olivier Giroud!

Oglasi

Najveći talenat na Svjetskom prvenstvu: Olivier Giroud!

Ovakvi odgovori su jedinstveni samo za Zlatana. On je na taj način pružio podršku klupskom kolegi koji igra zaista sjajno u dresu Francuske.

Za Ibru nema nikakve dileme da je on igrač koji će obilježiti turnir i uzeti Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca.

"To će biti moj prijatelj Giroud, a ako kažem da je on mlad, onda se i osjećam tako", rekao je Ibrahimović.

Olivier Giroud je prvenstvo započeo s dva pogotka protiv Australije i ako Francuzi doguraju daleko, najave Zlatana Ibrahimovića mogle bi se pokazati kao veoma realne.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ukupno je 36-godišnji napadač odigrao 115 utakmica za reprezentaciju Francuske i postigao je 51 pogodak.

Ova brojka će sigurno biti veća ako Francuzi nastave s uništavanjem protivnika jer je Giroud u odsustvu Karima Benezeme prvi napadač Trikolora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi