Uplakani Reyna odjurio s terena nakon dvije minute igre
Foto - Screenshot

Povrijedio se u prvom napadu

Uplakani Reyna odjurio s terena nakon dvije minute igre

Midhat Šljivak

Veznjak Borussije iz Dortmunda Giovanni Reyna (19) napustio je meč 29. kola Bundeslige protiv Stuttgarta zbog povrede i to nakon samo dvije minute igre.

Samo što je utakmica krenula Reyna je doživio povredu. Krenuo je u akciju i zatim se uhvatio za mišić.

Odmah je bilo jasno kako nešto nije u redu. Reyna je uplakan krenuo prema izlazu, a nije pomogla ni utjeha saigrača koji su mu pružili podršku.

Dobio je mladi veznjak i ovacije domaćih navijača s tribina, ali on će večeras sasvim sigurno biti neutješan.

Američki fudbaler je u prošlosti imao dosta problema s povredama. Ovo je još jedna u nizu i 19-godišnjaka će ovo sasvim sigurno potresti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nadamo se da povreda mladog igrača Borussije nije teže prirode. On je ove sezone odigrao samo 12 utakmica i ima učinak od dva gola i dvije asistencije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ovaj Dortmund pod hitno da promjeni sve fizijatre i kondicione trenere. Pa kod njih je bolnica, sve povrede mišića!!!!
4 0
Zulfikar
Ovo ce da se odrazi na njegovo mentalno zdravlje tako da ce imati dugorocne posljedice zbog kojih ce godinama morati imati njegu psihologa. ? Danasnja omladina je zaista debilna ali nadati je se novim ratovima tako da ce imati sansu da makar malo stvrdnu.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi