Savo Milošević bi trebao pogledati akciju Ukrajinaca koji su šokirali Barcelonu

Maestralan napad i pogodak

Savo Milošević bi trebao pogledati akciju Ukrajinaca koji su šokirali Barcelonu

Esmer Oštraković
Teme:

Sjajnu utakmicu igraju Barcelona i Girona u okviru 16. kola Primere, a nakon prvog poluvremena gosti imaju prednost od 2:1.

Teško je bilo prognozirati favorita na ovom susretu jer Girona ove sezone igra zaista fenomenalno, a to pokazuju i na ovom susretu.

Već u šestoj minut sjajna šansa viđena je za goste, a šutirao je Tsygankov, međutim brani to domaći golman.

Gosti su do vodstva stigli i 12. minuti i tako su šokirali Barcelonine igrače i navijače, a proradila je ukrajinska veza.

Tsygankov je bio u dobroj prilici za šut, ali je dodao loptu za Dovbyka koji je matirao golmana i doveo goste u vodstvo.

Oglasi

Gol Dovbyka možete pogledati OVDJE.

Obzirom na to kako igraju igrači Ukrajine u Gironi nadamo se da je selektor naše reprezentacije, Savo Milošević, gledao ovu akciju ili da će je pogledati kako bi bio svjestan opasnosti koja nam prijeti od ovih fudbalera.

Kada je riječ o druga dva gola koja su postignuta u prvom poluvremenu ove utakmice, Barcelona je prvo izjednačila na 1:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lewandowski je u 19. minuti nakon asistencije Raphinhe matirao golmana Girone i vratio stvari na početak.

Ipak, gosti su do novog vodstva došli u završnici prvog poluvremena, a strijelac gola bio je Miguel Gutierezz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti