Giroud: Draže mi je biti klupa u velikom nego igrati redovno u nekom manjem klubu

Šokirao englesku javnost

Giroud: Draže mi je biti klupa u velikom nego igrati redovno u nekom manjem klubu

E. Čaušević

Francuski napadač Olivier Giroud početkom ove godine stigao je u Chelsea iz Arsenala, ali se baš i nije naigrao u dresu kluba sa Stamford Bridgea.

Giroud je nakon nekoliko solidnih sezona odlučio napustiti Arsenal i potpisati za jednog od najvećih rivala što mu na Emiratesu sigurno neće oprostiti. Francuz je u Chelsea došao kao pojačanje u napadu, no nije se baš proslavio u ovog godini što se tiče golova.

Također, Giroud je većinom rezervna opcija za Maurizija Sarrija i ispred njega prednost ima Alvaro Morata, no ne smeta mu što sjedi na klupi. Francuski napadač je poručio da mu je draže u velikom klubu biti na klupi nego da je standardan u nekom manjem.

"Više volim da sam na klupi velikog kluba nego da igram svake sedmice u nekom osrednjem timu. Za mene je san da osvojim Premiership i nadam se da će se ispuniti u Chelseaju. Imamo odličan tim i vjerujemo u uspjeh", rekao je Giroud.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Glupan
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi