U Londonu će biti bijesni ako Salihamidžić uspije u svom naumu!
(Foto: EPA) Bayern mora naći pojačanja. Već je dogovoren dolazak Alphonsa Daviesa, a uskoro bi mogao stići još jedan tinejdžer

Bayern traga za pojačanjima

U Londonu će biti bijesni ako Salihamidžić uspije u svom naumu!

Bayern nije dobro ušao u novu sezonu. Šampion Njemačke još uvijek ne liči na sebe, a približavamo se polovini sezone.

Mnoštvo je razloga za slabe igre Bayerna. Kritike su pljuštale na račun trenera Nike Kovača, ali i na račun sportskog direktora Hasana Salihamidžića s obzirom da mnogi smatraju da tokom prelaznog roka nisu dovedena adekvatna pojačanja, te da je zbog toga Bayern ostao sa velikim brojem veterana u ekipi.

Zbog toga Bayern već u januaru mora pronaći pojačanja za spas sezone, ali i igrače koji će biti budućnost Bayerna.

Već je dogovoren transfer talentovanog Kanađanina Alphonsa Davisa (18) koji će se u novoj godini pridružiti ekipi, a sada su Bavarci locirali novu metu, 18-godišnjeg napadača Chelseaja Calluma Hudson-Odoija.

Hudson-Odoi važi za veliku nadu Chelseaja, a sada sportski direktor Bayerna ima zadatak "oteti ga" sa Stamford Bridgea već u januaru. Mladog napadača bi Bayern mogao privući obećanjima o značajnoj minutaži što je nešto što u Chelseaju još nema iako navijači konstantno traže od Sarrija da mu da šansu. Sarri je Hudson-Odoiju priliku davao uglavnom u Ligi Evrope, pa se tako u utakmici protiv PAOK-a našao u prvoj postavi i postigao gol.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedno je jasno, navijači Chelseaja će biti izuzetno bijesni ukoliko Bayern uspije dovesti njihovog mladog miljenika i veliku nadu kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Neznam sta kupujes igrace od 18 god a hoces trofeje ako zelis trofeje moras imat iskusnu ekipu vec provjerenu,igraci su talenti al bio je Sanches Renato pa sta bi od njeg...glupi potezi mislim da se neces dugo zadrzat na tom mjestu
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi