Giroud iznenađen špekulacijama o transferu u Juventus

"Ja sam igrač Chelseaja..."

Giroud iznenađen špekulacijama o transferu u Juventus

Sinoć su se pojavile informacije da novi napadač Juventusa neće biti ni Edin Džeko ni Luis Suarez nego Chelseajev Olivier Giroud.

Navodno se Juventus okrenuo Giroudu nakon poteškoća u realizaciji drugih transfera.

Pojavili su se i navodi da je dogovorena cijena transfera sa Chelseajem od pet miliona eura, te da je za Gioruda spreman dvogodišnji ugovor vrijedan 4.5 miliona eura po sezoni.

Tokom dana su ovakve špekulacije "ohladile", a sada je stigao i demant od strane Girouda koji je poručio da je bio iznenađen kada je čuo šta se piše.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bio sam iznenađen kada sam primio poruke od prijatelja, o glasini da idem u Juventus... Daleko je to od istine. Ja sam igrač Chelseaja i dobro se osjećam ovdje", rekao je Giroud za Get French Football News.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Hahahaaha pa vi stvarno niste normalni! Prvo objavljujete vikesti onda sami sebe demantujete hahahahaah bravo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi