Giroud se vratio tamo gdje je sve počelo: Hvala vam na svemu!
(Foto: EPA)

Posjetio klub u kojem je sve počelo

Giroud se vratio tamo gdje je sve počelo: Hvala vam na svemu!

Midhat Šljivak

Olivier Giroud još uvijek odmara nakon što je sa reprezentacijom Francuske osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Iskusni 31-godišnji napadač uskoro će se vratiti obavezama u ekipi Chelseaja, a da ne zaboravlja tim u kojem je počeo karijeru pokazao je to i danas.

Giroud je posjetio ekipu Grenoblea kako bi im iskazao zahvalnost za sve što su u karijeri učinili za njega. On je u ovom timu proveo kompletnu omladinsku karijeru i dobio je šansu za igru u prvoj ekipi.

Ostalo je sve historija. Nakon Toursa i Montpelliera 2012. godine je potpisao za Arsenal, a ove zime potom za Chelsea.

Postao je standardni reprezentativac Francuske sa kojom je osvojio Mundijal i nakon svega se vratio u svoj tim kako bi im zahvalio na svemu što su učinili za njega u karijeri.

Kao poklon od rukovodstva francuskog drugoligaša napadač Chelseaja je dobio dres sa brojem 38.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti