Giroud štiti Evru: Otkud navijači tako blizu?

Brani saigrača iz reprezentacije

Giroud štiti Evru: Otkud navijači tako blizu?

Edmir Škorić

Iskusni Francuz Patrice Evra je suspendovan iz evropskih takmičenja do kraja sezone, a otjeran je i iz Marseillea.

Nakon što je nokautirao navijača prije početka meča Evropske lige između Guimaraesa i Marseillea, Evra je žestoko kritikovan i kažnjen je na adekvatan način.

Tridesetšestogodišnjak je ostao bez kluba i sve se čini da se bliži kraj njegovoj karijeri, a u njgeovu odbranu stao je Olivier Giroud.

"Nadam se da će Patrice sve ovo prebroditi i da će se na kraju vratiti nogometu. Pet godina smo igrali zajedno u reprezentaciji i on je uvijek bio vođa tima", rekao je Giroud, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Teško je procijeniti njegovo ponaanje, to je bilo u afektu, a uostalom, kako je moguće da navijači budu tako blizu travnjaku?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi