Giuseppe Rossi se konačno vraća na teren, pronašao je i novi klub

Nakon teške povrede

Giuseppe Rossi se konačno vraća na teren, pronašao je i novi klub

Italijanski napadač Giuseppe Rossi konačno će se vratiti na teren. 

Rossi je povrijedio koljeno na samom početku ove godine i od tada je van stroja, ali preko društvenih mreža odlučio je da svima poruči kako se vraća na teren. On je objavio fotografiju sa aerodroma uz opis: Next stop - Seria A.

Iako informacije nisu zvanične, italijanski mediji prenose kako se Rossi dogovorio sa ekipom Genove i da je već prošao ljekarske preglede. Podsjetimo, on je trenutno bez kluba, a sa Gonovom bi trebao potpisati ugovor do kraj tekuće sezone.

Pozitivna stvar za ekipu Genove je činjenica da je Rossi slobodan agent i kao takav može odmah da nastupi za njih i ne mora čekati januarski prelazni rok.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svemu dodajmo da je Rossi tokom karijere igrao za Parmu, Manchester United, Newcastle United, Villarreal, Fiorentinu, Levante i Celtu Vigo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi