7

Komentari (7)

miki30
Al samo me interesuje gdje iskopaju ova imena? Kakav ba Patev koji racku, šta je sa vas ljudi, gdje nadjete ove kretene? Kako uopšte dodjete na tu ideju? Čuj treba nam novi trener, hajmo kontaktirati i predložiti tamo nekog Bugara, nemogu ovo svariti nikako. Haj nekog Italijana, Švabu pa ok, al kako Patev, kako??
Chico
A Begic ko sivonja zapeo za Barbareza samo da se dodvori Bosnjama za sve lose sto je uradio. Dajte treceg kandidata, Zlatana Bajramovica ili nekog treceg.
Inter_tz
**** ih petev gdje njeg i ko njeg nadje,ako nismo sposobni svog covjeka za selektora postavito sta ce nam ino smece
Mowzilla
Navalili na Peteva k'o osa na slatko. Kad vec necete Barbareza cudo se onda niste samostalno odlucili za Muslina kad eto ionako manipulisete izborima? Haj nek vam bude i Petev taj yebeni selektor, pod uslovom da nakon neuspjeha i vi SVI dobijete nogu zajedno sa IO-om i da konacno fudbalske legende vode savez!
karlhajncbrazzzo
Hebao ih Petev da ih hebao. Ne znam gdje njega nađoše pored naših trenera.
pero98
Čuj, kad je "uspješan" trener, kad je kao trener Dinama napravio veliki uspjeh, u onome što ni Čačiću nije bila referenca za izbornika Hrvatske, izgubio je dvostruku titulu kao trener Dinama. Kud ćeš bolju preporuku za mjesto izbornika?
nodi_11
Cirkus Kolorado!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.